ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Εξοχικη κατοικία στη Σερραική ακτή ανταλλάσεται με διαμέρισμα στο κεντρο Θεσσαλονίκης

ZΗΤΕΙΤΑΙ για ανταλλαγή
Διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Απαιτήσεις:
  1. Κάτω από την Εγνατία μεταξύ Αριστοτέλους και Αγγελάκη.
  2. Από 4ο όροφο και πάνω
  3. Προσανατολισμό Νότιο
  4. Ασανσέρ
  5. 100τμ τουλάχιστο με 3 Δωμάτια και Σαλόνι Κουζίνα
  6. Παλαιότητα οικοδομής αδιάφορη αρκεί να έχει χαρακτηριστεί πράσινη στο σεισμό
ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ μερικώς ή όλα αναλόγως
  1. Διώροφη εξοχική κατοικία στη Σεραϊκή ακτή του Δήμου Αγ. Γεωργίου. Αποτελείται από 80 80 τμ. σε οικόπεδο 193.40τμ. με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και πλούσια βλάστηση. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 3 δωμάτια 1 μπάνιο και σαλοκουζίνα. Έχει μεγάλη βεράντα. Ο 2ος όροφος αποτελείται από δύο δωμάτια μπάνιο και σαλοκουζίνα με μεγάλα μπαλκόνια και υποδομή τζακιού. Υπάρχει πλάκα με κεραμοσκεπή. Επιπλέον υπάρχει υπόγειο γκαράζ και δύο μικρές αποθήκες μία εντός του γκαράζ και μία εκτός
. – Πωλείται και 250000€
  1. Εξοχική κατοικία – διαμέρισμα στο Πολύχρονο Χαλκιδικής. Είναι 50τμ στον 1ο όροφο  με 1 δωμάτιο και σαλοκουζίνα και απέχει μόλις 30μέτρα από τη θάλασσα.
  2. Διαμέρισμα 4ου ορόφου 72 τμ. φωτεινό με νότιο προσανατολισμό σε οικοδομή (πράσινη) του 1975 στην Άνω Τούμπα (Υπατίας γήπεδο ΠΑΟΚ). Αποτελείται από 2 δωμάτια σαλόνι μπάνιο και ξεχωριστή κουζίνα. Έχει φυσικό αέριο και ατομικό λέβητα πετρελαίου. Έχει τέντες και δεν υπάρχει ασανσέρ.
  3. Κενό κατάστημα στην οδό Νάτσινα (κάτω από Ν. Εγνατία) 70τμ με μεγάλη πρασιά – αυλή 4 σκαλιά κάτω από την επιφάνεια του δρόμου.
  4. Κενό κατάστημα στην οδό Κάλβου 70τμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: